Steun de Voedselbank deze december!

Samen kunnen we een verschil maken!

Bij Bodyimprove geloven we dat niemand zich zorgen zou moeten maken over essentiële behoeften, vooral niet tijdens de feestdagen. Daarom zijn we vastbesloten om de Voedselbank te steunen en een positieve impact te maken in onze gemeenschap.

We zijn verheugd om onze kerstactie aan te kondigen, waarbij we op verschillende manieren jouw steun kunnen gebruiken:

Train for Charity: Voor elke personal training en bootcamp les die we geven, doneren we €1 aan de Voedselbank. Dus terwijl je aan je eigen gezondheid werkt, help je ook anderen in nood.

Shop & Share: Een deel van elke verkoop in onze webshop wordt gedoneerd aan de Voedselbank. Dus wanneer je bij ons winkelt, draag je direct bij aan het voorzien van voedsel voor gezinnen die het nodig hebben.

Spread the Joy: We hebben speciaal voor dit doel kerstpakketten samengesteld die we willen schenken aan mensen van de Voedselbank. Elk pakket bestaat uit 4 delen, elk ter waarde van €12,50. Door een deel van het pakket te sponseren, kunnen we samen een hartverwarmend kerstcadeau bieden aan degenen die het het meest nodig hebben.

Doe mee met onze missie om deze decembermaand een tijd van hoop en vreugde te maken voor iedereen. Jouw steun maakt echt een verschil. Laten we samen de kracht van gemeenschap tonen en degenen helpen die het nodig hebben.