GA VOOR HERSTEL!

GEMOTIVEERD DOOR DE GROEP PAKKEN WIJ DE BRON VAN HET PROBLEEM AAN.

 

Onder begeleiding van een personal trainer die jou motiveert en stuurt zijn onze groepslessen een uitstekende workout om af te vallen. Doordat je met de groep mee wil doen en er alles uit wil halen wat er in zit is de motivatie bij groepslessen erg hoog.

 

Voordelen van groepslessen:

  • De groep zorgt voor extra motivatie om alles uit je workout te halen
  • Onze instructeurs zijn er om je te helpen met de uitvoering van de oefeningen
  • Je kunt variëren in verschillende groepslessen, zo neem je deel aan allerlei soorten oefeningen
  • Lekker trainen in de buitenlucht
  • Je lichaam is je fitnessapparaat
  • Bevordert je geestelijke gezondheid en je gemoedstoestand
  • Altijd een fun-factor

Je kunt onbeperkt aan al onze groepslessen deelnemen voor €35,- per maand.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier.

Overtuigd? Plan dan direct jouw intake gesprek bij Bodyimprove.

Onze groepslessen:

Bootcamp

Lekker sporten met een militair tintje in Wijchen! Push jezelf en haal het alles uit de kan tijdens onze bootcamp. Het maakt niet uit of je gevorderd bent of net begint: iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Wij motiveren jou om jouw grenzen op te zoeken. Plezier staat voorop maar de voldoening aan het einde van de training is net zo belangrijk.

 

Small group training

Ook wel circuit training genoemd. Het is een manier van trainen waarbij conditie training en krachtraining elkaar afwisselen. Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. Zodra alle oefeningen zijn gedaan is het circuit voltooid en kun je rusten. Het circuit wordt na de rust periode nog 3 tot 4x herhaalt.

 

Fit Boxing

Fitboxing is een nieuwe sport discipline. Het combineert fitnessoefeningen zoals oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, TRX, kettlebells en battleropes met vechtsporttechnieken. Het doel tijdens deze les is de conditie verbeteren en een gezond gewicht te behalen/behouden. Tijdens onze lessen werken wij met een hoge intensiteit en dagen wij jou uit om je grenzen te verleggen. Durf jij de uitdaging aan?

 

Ouder kind fit

Kinderen tussen de 6 en 13 jaar mogen samen met een ouder (of andere volwassenen) mee doen. Een ouder kind training heeft dezelfde opbouw als een gewone small group training: warming-up, circuit training en we sluiten af met mindfulness. Een les duurt ongeveer 50 minuten en vindt binnen plaats. Tijdens deze training richten wij ons op het versterken van de band tussen ouder en kind. De oefeningen zijn gericht op teamwork en plezier maar natuurlijk proberen wij jullie uit te dagen om jullie grenzen te verleggen.